• Wist jij al dat het overgrote deel van ons aanbod vegan is ?
  • Van 10 / 7 t/m 31 / 7 20% korting op het gehele assortiment ! Wees er snel bij want op is op ! Kortingscode : ZOMER2023

Wig Styling the basics: How to curl a wig

Er zijn heel veel webshops op het grote web te vinden. Je hebt pruiken zonder lace, pruiken met een front-lace en ook nog pruiken met een 360 lace. Daarnaast heb je nog synthetisch haar en echt haar of een mix hiervan. 

Lees meer »

Grimas Make up?

De meeste mensen kennen dit merk van hun goede kwaliteit schmink, maar wat veel mensen niet weten is dat Grimas ook erg veel producten heeft voor theater en de laatste tijd zich ook aan het uitbreiden zijn in alledaagse make-up

Lees meer »

KLEUR KLEUR KLEUR wonder uit een flesje

Als dragqueen wil ik graag felle knallende kleuren kunnen gebruiken in mijn oogmake-up. Vaak ben ik nu laag op laag aan het aanbrengen om die intensive kleur te gebruiken. Of soms maak ik mijn kwast nat om een diepere kleur te krijgen maar merk dat het niet helemaal het resultaat bied wat ik wil bereiken. Nu ben ik er achter gekomen dat ik hier Grimas Cleansing Lotion voor kan gebruiken. Ik weet het dat het raar klinkt ik dacht eerst ook ‘maar dit is toch alleen maar voor schoon te maken?’ Nou nee nu ik weet wat ik nu weet is de Grimas Cleansing Lotion echt een wonder spul. Ik zal met je delen wat ik te weten ben gekomen.

Lees meer »

Big Lips

Wil jij ook grotere lippen ?Je ziet vaak dragqueens met mooie grote volle lippen. Als je nou denkt nou dat is toch toevallig dat hun allemaal volle en grote lippen hebben, dan heb je het mis. Want in het echt is dit namelijk niet het geval. Natuurlijk kan je een bezoekje brengen bij de dokter maar niet iedereen heeft hier het budget voor of wil dit permanent hebben. Wil je weten hoe jij dit ook voor elkaar kan krijgen met make-up? Lees dan vooral verder.

Lees meer »

Lippen maar nu de vorm

Iedereen heeft andere lippen en een andere vorm. De ene heeft dikkere lippen en de andere heeft er meer vorm in zitten. Maar hoe krijg ik mijn lipstick nu goed er op zonder dat ik over de vorm van mijn lippen ga of delen vergeet. Hoe zorg je er nu voor dat je lijnen mooi strak zijn? Heb jij moeite om een mooie vorm te maken met jouw lipstick? Dan heb ik hier de tip om te zorgen dat je jouw ideale vorm kan maken.

Lees meer »

Lipstick niet vervagen en niet afgeven

Niks is zo irritant om elke keer te moeten controleren zit mijn lipstick nog wel goed? Of kom je net die juiste persoon tegen (of de juiste persoon voor dat moment) dan wil je natuurlijk niet jou kleur lipstick zien op die persoon. Je wilt gewoon heel je make-up goed hebben zitten en niet meer hoeven te nadenken over zit mijn lipstick nog wel goed toch?Ben jij ook je lippenstift heel de tijd aan het bijwerken? Of geeft deze af? Nou ik heb me toch een simpele tip hiervoor.

Lees meer »

Maak je eigen kleur lipgloss

Wil jij ook graag de juiste kleur lipgloss? Nou ik wel en ik weet hoe.het komt zeker wel eens voor dat een dragqueen in een bepaalt thema haar make-up wil doen en daarom is het zeker handig om dan je lipgloss in een bijpassende kleur te kunnen maken op deze manier is je keuze reuze uit verschillende kleuren. Wil je bij voor beeld blauwe lippen dan kun je op deze manier een blauwe lipgloss maken.

Lees meer »

Hoe maak je een snor van wolcrêpe

Met Wolcrêpe kun  je nog veel meer als alleen een volle baard en een stoppelbaard maken. Je kan er ook snorren mee maken! In deze blog ga ik je uitleggen hoe je van wolcrêpe een snor kunt maken en plakken.

Lees meer »

Hoe maak je een stoppelbaard van wolcrêpe?

Natuurlijk wil je als dragking zijnde niet altijd een volle baard hebben, maar is een baard van een paar dagen oud ook helemaal geen slechte look. Ik zal je uit leggen hoe je met Grimas Wolcrêpe een net echt lijkende stoppelbaard kunt aanbrengen.

Lees meer »

Hoe maak je een baard van wolcrêpe?

Een vaak essentieel onderdeel van een dragking is toch wel een baard, snor of bijvoorbeeld borsthaar. Wij van Dragqueensupplies hebben een heel mooi product hiervoor: Wolcrêpe. Met deze gevlochten streng van schapenwol kun je een geweldig mooie volle baard, snor maken maar denk ook aan bijvoorbeeld borsthaar. Ik zal je uitleggen hoe je een volle baard van wolcrêpe kunt maken.

Lees meer »

Je eigen eyeliner maken ? Het kan!

Hoe leuk is het niet als je een eigen eyeliner kan maken en nog leuker het werkt ook nog eens goed.Ik als dragqueen maak niet dagelijks gebruik van make-up maar alleen als ik in drag ga. Daardoor komt het nog wel eens voor dat mijn eyeliner het niet meer zo goed doet.wil jij geen last meer hebben van uitgedroogde eyeliner of eentje die klontert en daarnaast ook nog eens makkelijker aan te brengen.

Lees meer »

Wenkbrauw wegwerken met elmers

Je kent het wel, Van die foto’s die je voorbij ziet komen op internet met de perfecte looks, geweldige lippen en de perfecte wenkbrauw!Maar hoe doen ze dat toch met die wenkbrauw. In de drag wereld zijn er veel verschillende foefjes voor, de een nog beter als de ander. Daarbij ook dat de een prettiger werkt als de ander.

Lees meer »

Baardgroei en Drag

In de dragwereld heb je natuurlijk ook queens die hun baard laten staan en deze mee verwerken in hun drag uiterlijk. Kijk bijvoorbeeld naar Madame Madness die mee doet aan dragrace Holland. Ik vindt dat zij het erg mooi verwerkt in haar drag uiterlijk. Dit kan er natuurlijk cool uit zien of gender fluid. Maar de meeste dragqueens willen juist dat er geen braadgroei zichtbaar is.

Lees meer »

Wenkbrauw tekenen in vorm

Als het je goed gelukt is om je echte wenkbrauwen weg te werken ben je natuurlijk nog niet helemaal klaar. Zoals elke dragqueen wil je nu de perfecte wenkbrauwen hebben.Nu is het de kunst om nieuwe wenkbrauwen te tekenen. Maar hoe krijg ik dat dan voor elkaar? 

Lees meer »

Contouring & Highlighting Basis

Contouring & Highlighting: BasisMake-up heeft de eigenschap om je hele gezicht te veranderen. Je kunt de illusie wekken dat je kaaklijn afgerond is, dat je neus smal is en dat je fantastische jukbeenderen hebt. Dit zijn fysieke eigenschappen die vaak worden geassocieerd met een vrouwelijk gezicht. Het tegenovergestelde is ook mogelijk! Make-up is in feite plastische chirurgie, maar dan een stuk goedkoper.

Lees meer »

Maak je eigen decolleté

Heb je je altijd al afgevraagd hoe die dragqueens op dat podium toch zon mooi decolleté hebben?Je kunt natuurlijk een borstplaat gebruiken waardoor je op een heel eenvoudige, maar dure manier een geweldig decolleté gecreëerd hebt. Alleen als je net start en nog niet gelijk zoveel geld erin kunt steken, zal je het op andere manieren moeten zien te maken wil je die illusie kunnen bereiken.

Lees meer »

Cream Contour & Highlight

Ik heb me toch een product gevonden waarin ik zelf eerst heel erg sceptisch was. Het gaat om het Celebre Pro-HD Conceal-It - Contour & Highlight Palette van Mehron. 

Lees meer »