Grimas Make up?

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 20:30

Grimas

De meeste mensen kennen dit merk van hun goede kwaliteit schmink, maar wat veel mensen niet weten is dat Grimas ook erg veel producten heeft voor theater en de laatste tijd zich ook aan het uitbreiden zijn in alledaagse make-up

Wat is hier nu fijn aan? Nou de spullen voor theater en hun assortiment aan make-up spullen zijn erg goed te gebruiken voor drag. Hun producten zorgen voor een goed gedekte basis (wie wil dat nu niet) en hun kleuren zijn ook echt zichtbaar als kleur op de huid en laten we niet alle varianten van glitters vergeten. 

 Hier een paar goede voorbeelden van Grimas producten die goed te gebruiken zijn in drag:

 

Grimas Covercream Pure Stick:

Grimas Covercream Pure is een goed dekkende make-up op basis van oliën en wassen. Te gebruiken als basismake-up of als lichte camouflage. Hier hebben ze veel verschillende kleuren voor alle verschillende huidtypes,

Wat ik zelf fijn vind is  dat  je makkelijk je contouring hier mee  kan aanbrengen want de verschillende kleuren zijn goed met elkaar te blenden.  Je kunt natuurlijk bij de gebruikelijke winkels verschillende soorten foundations en concealers vinden om je gezicht mee te bedekken,

Om mijn  erhmm mannelijke gezicht om te toveren naar een vrouwelijker gezicht vind ik dat de Grimas Covercream Pure Sticks een betere dekking geven om mijzelf tot dragqueen om te toveren. 

Grimas Eyeshadow/Rouge:

Grimas Eyeshadow/Rouge is een kleur intensieve, geperste poeder om als oogschaduw of als rouge te gebruiken en  ook is het geschikt  om mee te belichten en te beschaduwen. Zelf ben ik hier al langer bekend mee in de theaterwereld maar heb nooit bedacht om het als rouge te gebruiken.

 

Laatst heb ik de uitdaging gehad om mijn make-up alleen maar met blauw aan te brengen en door deze poeders kon ik makkelijk blauwe contouring aanbrengen en zo met licht en donker te spelen.

Voor mijn basis heb ik hier de Grimas  creme make-up Bright gebruikt 

Grimas Cleansing Lotion:

Grimas Cleansing Lotion is een reinigingslotion die de huid extra schoon en vetvrij maakt, om zowel vóór als na de make-up te gebruiken. Maar wat je eigenlijk moet weten over dit product is dat je hiermee de kleuren van de Eyeshadow/Rouge veel feller (meer gepigmenteerd) kan maken. Door een beetje poeder af te schrapen in een bakje en dan mengen met een paar druppels van de Grimas Cleansing Lotion is de kleur dus veel feller als je deze aanbrengt op je huid. Je kan ook een paar druppels toevoegen in het napje waar de kleur in zit. Doe dan de helft van het napje druppelen zo heb je de kleur nat en feller maar ook nog droog als je dit zou willen. 

Hierdoor is er voor mij echt een wereld open gegaan zo kan je hiermee van de eyeshadow/rouge ook eyeliner maken in elke kleur die je maar wilt. zie hier voor de blog:

Je eigen eyeliner maken ? Het kan!

Polyglitters:

Glitter wie houd hier nu niet van? Polyglitter kan met behulp van de vingers, een Make-up Sponsje of met een licht vochtig penseel direct op de huid of over de make-up worden aangebracht. Voor een extra hechting breng u een ondergrond aan met behulp van Grimas Stoppelpasta.

Shimmer gel / Tipcrème:

Wil je toch liever glitter meteen kunnen aanbrengen probeer dan een de Grimas Shimmer gel of de Grimas Tipcrème.

Grimas Shimmer Gel is een sterk glanzende glitter in een sneldrogende en gemakkelijk afwasbare geltextuur.
Grimas Tipcrème is een helder glanzende polyethyleen glitter in een sneldrogende en gemakkelijk afwasbare geltextuur.

Tot mijn verbazing merk ik er niks meer van als het opgedroogd is het trekt niet of voelt niet meer raar aan. Je merkt wel als het nog aan het drogen is dat het dan een beetje vreemd aanvoelt maar na een minuut of 5 is het droog en merk je het niet. Daarnaast blijft het ook nog goed zitten je kunt het makkelijk een hele dag dragen zonder dat het minder word. 

Ik hoop dat hierdoor een stuk wijzer bent geworden en er iets aan hebt. 
Deel vooral jouw erveringen met de producten van Grimas.

Groetjes Wanda 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.