KLEUR KLEUR KLEUR wonder uit een flesje

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 20:30

Als dragqueen wil ik graag felle knallende kleuren kunnen gebruiken in mijn oogmake-up. Vaak ben ik nu laag op laag aan het aanbrengen om die intensive kleur te gebruiken. Of soms maak ik mijn kwast nat om een diepere kleur te krijgen maar merk dat het niet helemaal het resultaat bied wat ik wil bereiken.
Nu ben ik er achter gekomen dat ik hier Grimas Cleansing Lotion voor kan gebruiken. Ik weet het dat het raar klinkt ik dacht eerst ook ‘maar dit is toch alleen maar voor schoon te maken?’ Nou nee nu ik weet wat ik nu weet is de Grimas Cleansing Lotion echt een wonder spul. Ik zal met je delen wat ik te weten ben gekomen.

 

Wat heb je nodig:

 

Wat gaan we nu doen:

Met de Dermawax Spatula schrapen we wat poeder uit de Eyeshadow/Rouge kleur naar keuze en doen dit in het kleine bakje. Nu voegen we wat druppels Cleansing Lotion toe en mengen dit met je kwast. Als je de kleur die je net zelf gemengd hebt aanbrengt in je oogmake-up zul je zien dat dit een zeer goed gepigmenteerd effect gaat geven. Nu kun je echt felle knal kleur aanbrengen.
Nadat het volledig opgedroogd is, kan je het ook nog eens perfect blenden. 

Je kan er ook voor kiezen om je kwast in de Cleansing Lotion te dippen en dan in Eyeshadow/Rouge aantikken waarna je het aanbrengt in je make-up.

 

Ook leuk om je eigen eyeliner te maken? zie maak je  eigen eyeliner 

 

Ik hoop dat je iets had aan deze tip

Groetjes Wanda

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.