• Wist jij al dat het overgrote deel van ons aanbod vegan is ?
  • Van 10 / 7 t/m 31 / 7 20% korting op het gehele assortiment ! Wees er snel bij want op is op ! Kortingscode : ZOMER2023

Lippen maar nu de vorm

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 20:30

Iedereen heeft andere lippen en een andere vorm. De ene heeft dikkere lippen en de andere heeft er meer vorm in zitten. Maar hoe krijg ik mijn lipstick nu goed er op zonder dat ik over de vorm van mijn lippen ga of delen vergeet. Hoe zorg je er nu voor dat je lijnen mooi strak zijn? Heb jij moeite om een mooie vorm te maken met jouw lipstick? Dan heb ik hier de tip om te zorgen dat je jouw ideale vorm kan maken.

 

Wat heb je nodig:

Wat gaan we nu doen:

Met de Grimas Brushes Red Sable-Hair V6 breng je als eerste een contour met de Eyeshadow/Rouge in een bruine kleur aan onder je onderlip. Doe dit alleen een beetje in het midden, tegen de liplijn aan

Boven je bovenlip breng je in het boogje (cupidoboog) een beetje subtiele highlighter (Grimas Colour Powder Pearl (07) zilver) aan. Maak dit niet te glanzend, Je wil het gebied eigenlijk meer oplichten, in plaats van laten glanzen.

Met je Make-up Pencil omlijn je de lippen. Begin met het cupidoboogje en trek de lijn door over de lip. Daarna maak je de zijkanten van de boven lip af. Bij de onderlip begin je ook in het midden, en werk dan per kant naar buiten toe.

Zet de lijn op de liplijn, maar wel aan de buitenkant ervan. Niet eroverheen, en niet erbinnen.

Op je onderlip zet je twee lijntjes waar echt dikke lippen plooitjes hebben.

Hierna vul je de lippen verder in met je lipstick als extra toevoeging kun je nog met Colour Powder Pearl een beetje met je vinger aantippen op het midden van je onder en boven lip.

Ik hoop dat je iets kan met deze tip.

Groetjes Wanda


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.