Wenkbrauw wegwerken met elmers

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 20:30

Je kent het wel, Van die foto’s die je voorbij ziet komen op internet met de perfecte looks, geweldige lippen en de perfecte wenkbrauw!
Maar hoe doen ze dat toch met die wenkbrauw. In de drag wereld zijn er veel verschillende foefjes voor, de een nog beter als de ander. Daarbij ook dat de een prettiger werkt als de ander.

Ikzelf heb twee manieren om je wenkbrauw weg te werken en een masterpiece of art er voor terug te zetten!

  1. De elmer’s purple gluestick
  2. Eyebrowplastic van Grimas

 

Nu is het de vraag natuurlijk nog, maar hoe werkt het dan? Ik ga je in dit miracle event meenemen van het wegwerken van wenkbrauwen!

Wat heb je nodig als je met de elmer’s purple Gluestick aan de slag gaat?

STAPPENPLAN:

Zorg dat je alvorens je met de elmer’s purple glue stick aan de gang gaat het gebied van je wenkbrauw en daaromheen schoonmaakt met een alcoholdoekje. Heb je dit gedaan laat het even een beetje intrekken en leg alvast een reinigingsdoekje klaar uit de verpakking, leg je wenkbrauwborstel voor het pakken.

Doe vervolgens de dop van de elmer’s purple gluestick en begin tegen de haarrichting van de wenkbrauw in de glue in je wenkbrauw te smeren. Als dit goed is gedaan doe dit dan met de haarrichting mee om vervolgens de wenkbrauwharen omhoog te plakken. Je moet een duidelijk paarse kleur zien op de plek waar je gesmeerd hebt.

Als je voldoende lijm in de wenkbrauw hebt gesmeerd zet je je elmer’s gluestick weg en pakt je wenkbrauwborstel. Hiermee kam je de wenkbrauwen zo glad en strak mogelijk tegen je huid aan

LET OP: Uit eigen ervaring kun je het beste uiteinde van metalenkammetjes naar beneden houden de puntjes zijn vrij scherp en heb het al een keer gehad dat ik een bloedende wenkbrauw had.

Je wilt natuurlijk je beplakte wenkbrauw droog hebben, tijd om je föhn te pakken! Met de föhn blaas je de beplakte wenkbrauw droog. Doe dit op de koude stand van de föhn, waardoor het sneller gaat. Is de paarse gloed verdwenen? Dan is je wenkbrauw droog en klaar voor de volgende stap. Wil je nog meer zekerheid van een droge wenkbrauw? Voel dan voorzichtig met je vinger of deze niet meer plakt.

 

Tijd om weer de elmer’s gluestick te pakken en nu in de nieuwe haarrichting de lijm op je wenkbrauw te smeren. Als het goed is heb je weer een paarse gloed te pakken. Na het smeren van de glue op je wenkbrauw pak je weer je föhn om het droog te föhnen.

 

Afhankelijk van de dikte van de wenkbrauw herhaal je stap 5 nog 1 of 2 keer.

 

Tijd om af te poederen! Zorg dat je op een sponsje transparant poeder hebt en druk deze op je beplakte wenkbrauw. Blush hem af met je blush kwast.

 

Je wenkbrauw is klaar om bedekt te worden met Grimas covercream in je eigen kleurtint!

 

Even netjes met een sponsje blenden met je eigen huid en je kunt nu je eigen wenkbrauw gaan tekenen zoals jij wilt!

 

In de volgende blog zal ik de werkwijze behandelen van Grimas Eyebrowplastic en je de tweede methode van een eyebrow miracle vertellen!

XXX Tina-Christina

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.