• Wist jij al dat het overgrote deel van ons aanbod vegan is ?
  • Van 10 / 7 t/m 31 / 7 20% korting op het gehele assortiment ! Wees er snel bij want op is op ! Kortingscode : ZOMER2023

Baardgroei en Drag

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 20:30

In de dragwereld heb je natuurlijk ook queens die hun baard laten staan en deze mee verwerken in hun drag uiterlijk. Kijk bijvoorbeeld naar Madame Madness die mee doet aan dragrace Holland. Ik vindt dat zij het erg mooi verwerkt in haar drag uiterlijk. Dit kan er natuurlijk cool uit zien of gender fluid. Maar de meeste dragqueens willen juist dat er geen braadgroei zichtbaar is.

 

De ene heeft hier meer last van dan de andere. Nu word er gezegd dat Madame Madness de eerste bearded queen in Drag Race wereldwijd is maar naar mijn mening is dat toch Willam Belli van RuPaul's Drag Race seizoen 4. Heb jij nou ook het probleem dat er door jouw make-up je baardgroei zichtbaar is? Of zichtbaar in de vorm van een blauwe gloed? en je wilt dit niet zichtbaar hebben? Nou dan heb ik hier de gouden tip.
of ja het is eerder een rode tip…

 

Wat heb je nodig?

 

 

Hoe gaan we te werk:

 

Dit ga je doen voordat je met je make-up begint
Je maakt je Grimas Make-up Sponge nat met het water uit het bakje, niet te nat dus zorg er voor dat je hem ook weer goed uitknijpt.
met je natte Make-up Sponge ga je in de Grimas Creme Make-up Pure 505 (rood) zo dat deze goed kan afgeven. Nu maak je op de plekken waar je baardgroei zit rood. Als je niet een volle baardgroei hebt dan doe je alleen de delen waar je baardgroei zichtbaar is.
Laten drogen of afpoederen met Grimas Fixing Powder waar je dan ook de Powder Puff voor nodig hebt. Belangrijk is dat de rood niet meer af geeft. Nu ga je met je basis make-up bijvoorbeeld de Grimas Covercream Pure Stick W4 op je gezicht aanbrengen. De kleur van je basis is natuurlijk afhankelijk van jouw eigen huidskleur. De Grimas Covercream Pure Stick zijn er in meerder huidskleuren en tinten. Als je contouring gebruikt met Grimas Covercream Pure Stick (een donkere kleur) breng je deze ook eerst aan zoals je altijd al doet.. Nu poeder je alles af met de Grimas Fixing Powder en je bent klaar geen baardgroei of blauwe gloed meer te zien.

 

Waarom de kleur rood? Wat er dus vaak gebeurd als je je baardgroei ziet, is dat je de kleur blauw gaat zien op de plekken waar je baardgroei zit. De kleur rood blokt de kleur blauw. Dus door rood er onder te gebruiken komt er geen blauwe gloed meer doorheen.

Ook werkt deze rode kleur goed voor bijvoorbeeld onder je ogen om je wallen weg te werken ;)

 

Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze tip
groetjes Wanda


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.