• Wist jij al dat het overgrote deel van ons aanbod vegan is ?
  • Van 10 / 7 t/m 31 / 7 20% korting op het gehele assortiment ! Wees er snel bij want op is op ! Kortingscode : ZOMER2023

Cream Contour & Highlight

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 20:29

Ik heb me toch een product gevonden waarin ik zelf eerst heel erg sceptisch was. Het gaat om het Celebre Pro-HD Conceal-It - Contour & Highlight Palette van Mehron. 

Niet perse om het merk Mehron, meer om de samenstelling van dit palette. De verschillende kleuren die je hierin in ziet zijn gemaakt op een cream basis, iets waar ik net als bijvoorbeeld Nikkie Tutorials de rillingen van kreeg. Geef mij maar poeders, dat was makkelijk te blenden en aan te brengen.

Onlangs heb ik dit product voor mezelf aan geschaft omdat ik merkte dat er toch wel een soort van hype is ontstaan op cream contour en cream blush. Gezien ik het zelf altijd wel fijn vind om te mixen met verschillende tonen, gaat mijn voorkeur toch bijna altijd wel uit naar een palette waarin je dus meerdere opties kan kiezen. Het was een beetje vreemd om met mijn blush kwast in de palette te gaan, bleef er wel voldoende product op de kwast te zitten?

Als ik met de kwast bij mijn gezicht kom zie ik dat er voldoende product op de kwast zit. Het is makkelijk en soepel aan te brengen, en in het begin denk je ook echt van: "Ow Help, dit is veel te veel product." Alleen als je dan bezig bent met blenden zie je dat het meer als voldoende product is en je kunt het ook prettig blenden. Het komt naar mijn idee natuurlijker over met een Cream contour. 

Ik heb Celebre Pro-HD Conceal-It - Contour & Highlight Palette van Mehron.  niet als enigste uitgetest. Ik heb een gehele tijd terug  de TikTok hack om je contour hoog genoeg te zetten gezien, zodat je je gezicht een beetje lift als het ware. Wil je weten om welke filter het gaat, klik dan op de bijgevoegde link: https://www.tiktok.com/@rashnakutwaroo/video/7078271935464951045

Deze filter wilde ik al een vrij lange tijd uit proberen, hier kwam ik echter nooit aan toe om te proberen. Om die nu in combinatie te doen met mijn nieuwe product was een uitgesproken kans. Voor mijn eigen gevoel: Ik vind de filter een verbetering voor mijn drag om aan te brengen. Mijn gezicht komt naar mijn eigen idee vriendelijker over, ik ben uitnodigend om te benaderen. Daarbij heb ik ook het idee dat het mijn gezicht inderdaad veel meer lift.

 

Ik ben dus positief over het gebruik van cream contour/highlight en het gebruik van de TikTok contour filter.

 

XXX Tina-Christina


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.