• Wist jij al dat het overgrote deel van ons aanbod vegan is ?
  • Uitverkoop !! Polyglitter ( Losse Glitter ) nu 50% korting !!

Crowdfunding campagne "The Spotlight Make-up breidt uit"

Doe jij mee aan onze crowdfunding campagne ?  

The spotlight Make-up: DE website & winkel voor alle vormen van make-up: Drag Queen / King  make-up, grime, cosplay, special effects, visagie en nog veel meer. Wij openen onze deuren met een winkel in Eindhoven waarin wij een compleet aanbod van producten bieden. Pruik & haarwerk, stage jewels, diverse accessoires en natuurlijk alle make-up die je maar kan bedenken. Help jij mee dit te realiseren?

Dit kan op 2 manieren!

Lening:

Je investering krijg je in 4 jaar terug met een jaarlijkse rente van 4% en leuke extra’s zoals bijvoorbeeld Goodiebag vol met leuke producten en merchandise. Of een leuke naamsvermelding van jouw bedrijf op onze website en socials.

 

Voorverkoop:

Jij kunt ons helpen door nu een bedrag in te leggen. In ruil voor jouw inleg krijg je te gekke, exclusieve crowdfundersbeloningen terug.

 

Doe je voor €100,- mee? Dan krijg je bijvoorbeeld een leuke Goodiebag met leuke producten en merchandise. Vanaf €150,- krijg je bijvoorbeeld een Make-up pakket Oogschaduw of een complete Grimekit voor €550,-.

 

Het lijkt ons te gek om samen met een groep die écht achter onze plannen staat deze volgende stap te kunnen zetten. Zo zorgen we er met z’n alle voor dat er een unieke, professionele winkel beleving tot stand komt.`

 

Check dan de onderstaande link. 

https://crowdaboutnow.nl/campagnes/fabdutchsisters