Levertijd & verzendkosten

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan voor 14:00, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd, over het algemeen is dit 1-2 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen bij onze producten zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,95 voor bestellingen onder de € 30,- NL
Gratis voor bestellingen vanaf € 30,- NL

Leveringen buiten Nederland / Shipping fee outside The Netherlands  Delivery time 1 to 14 days depending on country destination.

Belgium, Germany € 10,- via PostNL Abroad

France - Austria - Luxembourg - Czech Republic - Denmark - Hungary
Italy - Monaco - Poland - Slovakia - Spain  € 15,- via PostNL Abroad

Finland - Ireland - Portugal - Slovenia - Sweden €20,- via PostNL Abroad

Bulgaria - Croatia - Cyprus - Greece - Latvia - Lithuania - Malta - 
Romania - Slovenia €25,- via PostNL Abroad

 

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Indien mogelijk sturen wij u een track & trace nummer zodat u uw pakket ten alle tijden kunt volgen. Indien track & trace beschikbaar is voor uw zending vindt u deze in uw e-mail terug.