Wenkbrauw tekenen in vorm

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 20:30

Als het je goed gelukt is om je echte wenkbrauwen weg te werken ben je natuurlijk nog niet helemaal klaar. Zoals elke dragqueen wil je nu de perfecte wenkbrauwen hebben.
Nu is het de kunst om nieuwe wenkbrauwen te tekenen. Maar hoe krijg ik dat dan voor elkaar? 

Geen paniek, hier hebben we een trucje voor en deze ga ik met jullie delen.

Wat heb je nodig?
- Grimas Make-up Pencil (make-up potlood) in de kleur die jij wilt gebruiken 

Om te beginnen ga je stippen zetten waar je op de afbeelding nummer 1,2 en 3 ziet staan.

1. Je legt je potlood tegen je neusvleugel aan en gaat dan recht naar boven. daar zet je de eerste punt neer. (ik zelf zet deze vaak neer waar mijn eigen wenkbrauw ook begint)  

2. Nu ga je weer met je potlood vanuit je neusvleugel en ga je het einde van je wenkbrauw bepalen en ook hier zet je weer een punt. 

3. Zorg dat je recht vooruit kijkt. Nu leg je je potlood  langs je neusvleugel over je pupil van je oog door naar boven en zet daar punt 3. Deze plek bepaald waar de boog gaat komen in je wenkbrauw. Hoe hoog je deze wilt hebben is natuurlijk wat je zelf mooi vindt.

 

Nu je de 3 punten hebt gezet kun je de punten met elkaar gaan verbinden en naar eigen smaak zo dik of dun maken als je zelf wilt.

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je het tekenen met potlood minder fijn vind? Maar dit kan natuurlijk ook met andere producten.
- Grimas Covercream Pure Stick DE 
Met de stick kun je met een vettigere basis werken door met een goede Brush dit aan te brengen.

Hierna kun je nog met de juiste kleur EYESHADOW/ROUGE er overheen om het er nog natuurlijker er uit te laten zien.

Wat ook nog een goede optie is als je liever met poeders werkt is:
- Bolero - Eyebrow kit 

Hierin zitten naast mooie kleuren om de wenkbrauw in te vullen ook een highlighter in voor net onder de getekende wenkbrauw aan te brengen. hier mee komt de vorm van de wenkbrauw nog mooier naar voren. Je getekende wenkbrauw komt ook veel strakker uit de verf.

Ik hoop dat ik jullie hier mee heb kunnen helpen. Geen paniek als de wenkbrauwen er niet exact het zelfde er uit zien. Ik zeg altijd het moeten zusjes zijn dus een klein verschil moet kunnen.

 

Ik hoop dat je iets kan met deze tip…

Groetjes Wanda

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.